Plet hjælp

VEDLIGEHOLDELSE & PLETTER

Som kunde hos Grønbaks tæpper & gulve, kan man kontakte os med råd & vejledning i hvordan man skal vedligeholde og fjerne pletter fra den nye gulvbelægning. Der er mange forskellige typer og måder at gribe tingende an på og alle typer skal behandles forskelligt. Vi klar ved telefonen og yder 1st. hjælp når uheldet er ude.


Kontakt tider.:

Mandag til Torsdag klokken 08-16

Fredag 08-14

Telefon 20 91 65 91Oplyst dit faktura nummer samt de oplysninger der står så vil vi hjælpe med opgaven med det samme.


Her er lidt huske råd:


Marked udvikler sig hele tiden, og nye plet rensevæsker kommer frem så det generelt bare vigtigt man læser info på flasker 

og er opmærksom på hvad væskerne indeholder. Ege tæpper har gode pletrense midler i Deres program der går man aldrig forkert. 


ULD:


Uld er natur, og har lanolin i sig, lanolin holder ulden ren og pæn det er derfor vigtigt at man ikke for ødelagt lanolinen. Brug altid kun ren vand, gerne Dansk vand med kuldsyre da det er godt på specielt pletter med farve stof. Der er på marked 2 produkter der hedder HOST eller Helpmate det er rigtige gode produkter og kan afhjælpe mange pletter på Uld tæppet.


Polyamid:


Polyamid er syntetisk fiber, nok det bedste man overhoved kan fremstille tæpper af, super stærk og meget nemt at rense & rengøre, Der er mange muligheder og måder næsten intet er ulovligt at bruge, men med mit kendskab er sulfovand eller ajax vand nok, såfremt vi snakke skosværte eller lignende kan rense benzin bruges husk at efter rense med vand så ikke der sidder sæbe rester rense benzin, de bliver nemlig nemt grå og beskidte hvis ikke man har fået renset sæben ud.


Polypropylen:


Polypropylene er også syntetisk produkt. Polypropylene er også det man kalder Plet-væk tæpper og deres gives 5 & 10 års garanti, og som ofte er meget billige at købe. Fordelen er at man kan fjerne alt hvad man spilder man kan bruge klorin, prøv dog først i et hjørne og se om der er afsmitning inden man renser midt på tæppet.


Sisal-Kokos:


Sisal og Kokos er ren natur produkt, utroligt stærke men meget vanskelige at holde vand er stort set det eneste for uden Host som anbefales til fjernelse af pletter.


BRUG ALDRIG VANISH eller lignende middel der er blege middel i og kan resultere i at man for en sveden plet istedet for.Trægulv:


Trægulv er flot, stærk og nemt at holde, men det er vigtigt at man følger anvisning fra leverandøren. På Deres faktura står leverandør navn, besøg Deres hjemmeside for vedlighold af Deres trægulv. Eller kontakt os på vor telefon.


Linoleum:


Linoleums gulv super stærkt gulv nemt at vedligeholde, igen afhænger vedligehold af leverandør ring for oplysning. Lineolie 

er altid godt for linoleumsgulv.


Vinyl:


Brug altid kun det af fabrikken anbefalet produkt. Ring eller skriv for oplysning. Pas på affedtning ved brug af hårde vaskemidler.